• Brugerdreven Innovation

    På denne blog, vil vi løbende uploade videoer, billeder og beskrivelser af de forskellige metoder som Egmont Højskolens Living Lab har anvendt i de innovative processer. Vi kan altså tilbyde en række velafprøvede koncepter i alle faser af innovationsprocessen.

Prototypetest – Den antropologiske tilgang


Crash-test i virkelighedens verden
Firmaet Aabentoft har udviklet en handicaptilgængelig controller til Play Station 3, som blev sendt til test i Egmont Højskolens Living Lab. Controlleren giver el-kørestolsbrugere med nedsat funktionsevne muligheden for at spille PS3-spil på lige fod med andre.
Idéen til controlleren blev undfanget af muskelsvindleren og daværende elev på faget “Den innovative bruger”, Casper Søgaard i forbindelse med holdets virksomhedsbesøg hos Aabentoft i november 2008.

Egmont Højskolen holder kontakten med tidligere elever på “Den innovative bruger” ved lige. Derfor havde vi i forbindelse med denne prototypetest muligheden for at outsource testforløbet til 3 tidligere elever, som bor dør om dør i et handicapvenligt lejlighedskompleks i Århus.

Testpersonerne fik udleveret en drejebog for forløbet og blev udstyret med lomme-videokameraer, som de brugte i testperioden til at lave en videodagbog med løbende kommentarer til og vurderinger af prototypen.
Som afslutning på testforløbet blev testpersonernes evaluering videofilmet.

Se også prototypetest af den omni directionelle kørestol samt Cura Innovations badeværelse.

2 kommentarer

  1. […] Se også prototypetest af Cura Innovations badeværelse og Aabentofts PS3 controller. […]

  2. […] Prototypetest har også været foretaget i forbindelse med den omni direktionelle kørestol og Aabentofts PS3 controllere. […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: